Instagram

T’expliquem tot el que hem après i sabem fer.

Com crea una estratègia en xarxes socials per connectar amb el públic?

Tant si enceteu comptes a les xarxes socials o ja hi sou i voleu millorar la vostra presència a qualsevol de les plataformes socials, és important tenir clars els objectius que es volen assolir i el contingut a compartir que ens portarà a l’èxit marcat. T’explico com definir la teva estratègia a les xarxes socials i a avaluar-ne l’èxit.

Quins tipus de publicacions pots fer a Instagram?

Instagram ofereix diferents tipus de publicació per interactuar amb els teus seguidors. Uns tenen un millor impacte amb el públic, mentre que d’altres hi interaccionen millor. T’explico els diferents formats de publicació que pots fer servir al teu compte d’Instagram.

Quins tipus de publicacions pots fer a Facebook?

Facebook té molts tipus de publicació diferents per utilitzar-los tots de tal manera que s’adigui millor al missatge i contingut. Uns tenen més impacte amb el públic, mentre que altres hi interaccionen millor. La qüestió és identificar-los, cada projecte té uns formats de publicació que funcionen millor.

El Social Media Marketing i per a què serveix (amb exemple)

El Social Media Marketing es basa en les xarxes socials com a canal de comunicació i forma part del màrqueting digital que són tot el seguit d’eines digitals que ens ajuden a connectar i compartir informació amb el nostre públic. Per tant, és important conèixer les plataformes idònies per al teu projecte i les seves funcionalitats per utilitzar-les conscientment.

L’email màrqueting, converteix seguidors i interessats en nous clients

T’expliquem els beneficis d’utilitzar el correu electrònic com a eina del vostre màrqueting. Estalviareu temps, esforç i diners ja que us estareu comunicant amb el vostre públic, els qui són clients i els que d’alguna manera i en algun moment van decidir interessar-se en vosaltres que podran decidir seguir-hi interessats o no. També et compararem les xarxes socials i el email màrqueting i com combinen per millorar la relació amb el vostre públic i sumar més comandes.

Quina és la xarxa social ideal per al meu projecte?

Les xarxes socials són especialment adequades per als propietaris de petites i mitjanes empreses, ja que compten amb un gran nombre d’usuaris actius i connectats digitalment amb el seu entorn més pròxims, a part “dels seus referents internacionals”. Per connectar en qualsevol xarxa social només necessites el teu telèfon mòbil i constància de publicació. Tot el que envolta el teu projecte serà ideal per compartir a les teves xarxes socials. Tot ok, però deixa’m explicar-te com pots saber quina és o són les xarxes ideals per connectar amb el teu públic

Sabem el què fem. No és la primera vegada.

pàgines web

hores de vídeo

publicacions

Forma part de la nostra llista VIP i t’enviarem tot el què sabem

No enviem SPAM! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

T'ajudem en tot moment to be simply online

Explica'ns qui ets, què fas i tot el que vulguis compartir amb nosaltres i et proposarem la teva estratègia digital. Quanta més informació tinguem, més adaptada serà la proposta.

A qui et dirigeixes?

En què vols que t'ajudem?

Tens domini i allotjament?

Quin tipus de vídeo voldries?

On vols compartir vídeos?

Quines xarxes socials utilitzes?

Quins canals online tens actius?

Quines xarxes socials utilitzes activament?

Què comparteixes a les teves xarxes socials?

En quins formats comparteixes publicacions a les teves xarxes socials?

3 + 1 =

Valora la proposta per fer-ne una part. Tota. O absolutament res. No estàs compromès a res. Només volem que la teva comunicació sigui igual d'útil que tu.