Quins tipus de publicacions pots fer a Instagram?

Instagram ofereix diferents tipus de publicació per interactuar amb els teus seguidors. Uns tenen un millor impacte amb el públic, mentre que d’altres hi interaccionen millor. T’explico els diferents formats de publicació que pots fer servir al teu compte d’Instagram.

Instagram compta amb diferents tipus de publicacions, tot estan pensats per interaccionar amb el vostre públic i ser impactar amb nous seguidors. Les formes més utilitzades per a les publicacions a Instagram són els posts i els Stories, tot i així hi ha un total de 5 formats al teu abast. Tria el que millor s’adigui al teu missatge i prova quin funciona millor amb l’audiència del teu projecte.

Aquí t’enumero els 5 tipus de publicacions que pots fer a Instagram:

  1. Els posts: ideals per compartir informació i moments i crear la identitat del teu projecte. Aquest tipus de publicacions queden ordenades al teu perfil, es destaquen al feed dels teus seguidors i queden a l’abast del nou públic.
  2. Els Stories: per compartir aquell contingut momentani, actuals i real ja que desapareixen al cap de 24 hores de la seva publicació. Les històries d’Instagram tenen una durada de quinze segons i se’n poden acumular tantes com vulguis. A part es poden destacar indefinidament a través dels Highlights.
  3. Instagram Live: el millor format per retransmissions a temps real. Podràs veure la gent que s’hi uneix i ho comenta a temps real. A part, es destaca al teu canal d’Stories perquè els teus seguidors s’hi puguin connectar fàcilment.
  4. Instagram Reels: ideal per compartir moments relacionats els uns amb els altres, com per exemple la configuració d’un producte vostre o una demostració. El resultat final és un vídeo de fins a 60 segons de durada compost per diversos clips junts i editables amb filtres, música i efectes de so.
  5. IGTV: el format perfecte per compartir vídeos extensos de funcionament, tutorials o entrenaments. Podreu penjar vídeos de fins a 10 minuts (o 60 minuts si teniu un compte verificat amb més de 10.000 seguidors).

La meva recomanació, aprofita’ls tots i comprova quins impacten millor amb els teus seguidors. Les seves reaccions, comentaris i comparticions t’ho diran.