Quins tipus de publicacions pots fer a Instagram?

Instagram ofereix diferents tipus de publicació per interactuar amb els teus seguidors. Uns tenen un millor impacte amb el públic, mentre que d’altres hi interaccionen millor. T’explico els diferents formats de publicació que pots fer servir al teu compte d’Instagram.

Instagram compta amb diferents tipus de publicacions, tot estan pensats per interaccionar amb el vostre públic i ser impactar amb nous seguidors. Les formes més utilitzades per a les publicacions a Instagram són els posts i els Stories, tot i així hi ha un total de 5 formats al teu abast. Tria el que millor s’adigui al teu missatge i prova quin funciona millor amb l’audiència del teu projecte.

Aquí t’enumero els 5 tipus de publicacions que pots fer a Instagram:

La meva recomanació, aprofita’ls tots i comprova quins impacten millor amb els teus seguidors. Les seves reaccions, comentaris i comparticions t’ho diran.

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos