Quins tipus de publicacions pots fer a Facebook?

Facebook té molts tipus de publicació diferents per utilitzar-los tots de tal manera que s’adigui millor al missatge i contingut. Uns tenen més impacte amb el públic, mentre que altres hi interaccionen millor. La qüestió és identificar-los, cada projecte té uns formats de publicació que funcionen millor.

Facebook ofereix diferents tipus de publicacions, tot són bons per compartir contingut rellevant per al vostre públic. Depenen del missatge en el contingut i del tipus d’audiència del teu projecte, uns formats tindran més impacte que d’altres. Per exemple, a trets generals els posts amb imatges tenen un percentatge de participació més elevat que les publicacions amb enllaços. Els posts de vídeo són les publicacions que tenen les taxes de participació més elevades.

Aquí tens una llista amb tots els formats de publicacions de Facebook i els seus avantatges:

Tots els formats són vàlids, per això els ofereixen. Prova quins funcionen millor amb el públic del teu projecte i comparteix adaptant el contingut al format escollit.

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos