Quins tipus de publicacions pots fer a Facebook?

Facebook té molts tipus de publicació diferents per utilitzar-los tots de tal manera que s’adigui millor al missatge i contingut. Uns tenen més impacte amb el públic, mentre que altres hi interaccionen millor. La qüestió és identificar-los, cada projecte té uns formats de publicació que funcionen millor.

Facebook ofereix diferents tipus de publicacions, tot són bons per compartir contingut rellevant per al vostre públic. Depenen del missatge en el contingut i del tipus d’audiència del teu projecte, uns formats tindran més impacte que d’altres. Per exemple, a trets generals els posts amb imatges tenen un percentatge de participació més elevat que les publicacions amb enllaços. Els posts de vídeo són les publicacions que tenen les taxes de participació més elevades.

Aquí tens una llista amb tots els formats de publicacions de Facebook i els seus avantatges:

  • Publicacions de text: ideals per compartir pensaments i iniciar converses o debats. Fes preguntes als seguidors o demanar opinió.
  • Publicacions amb un enllaç: ideals per promoure la visita a una pàgina web on hi ha informació, un producte o servei. Les publicacions amb enllaç ensenyen la imatge destacada de la pàgina compartida i el titular de manera que criden l’atenció.
  • Publicacions amb fotografies: una imatge val més que mil paraules, i Facebook et permet compartir-ne més d’una en el mateix post. Les publicacions de Facebook amb fotos, al ser visuals, capten l’atenció de la gent mentre naveguen pel seu mur de notícies i promouen la interacció amb les imatges.
  • Publicacions de vídeo: són perfectes per ensenyar productes, esdeveniments, moments particulars de l’empresa i els seus integrants. Les publicacions amb vídeos de Facebook es reprodueixen automàticament i sense so, de manera que pel moviment capten millor l’atenció de la gent. Els vídeos quotidians fets amb el mateix telèfon mòbil són més autèntics per als espectadors i ajuden a connectar.
  • Emissions de vídeo en directe: emet en directe el moment que estàs vivint gràcies al teu projecte. Per exemple: perquè estàs en un esdeveniment, una presentació o per compartir la posta de sol des de l’oficina. Els teus seguidors podran interaccionar en directe amb tu.
  • Stories: comparteix publicacions que caducaran en unes hores per connectar millor amb el teu públic. Les Stories de Facebook tenen més visites que les publicacions normals. Publica reflexions del dia, enllaços interessants, enquestes, o qualsevol cosa del moment.

Tots els formats són vàlids, per això els ofereixen. Prova quins funcionen millor amb el públic del teu projecte i comparteix adaptant el contingut al format escollit.