Quines són les mides òptimes de les imatges que comparteixes a Linked In

Linked In permet diferents tipus de publicacions, en algunes podem afegir-hi una imatge. Optimitzar les dimensions de les imatges ens ajudarà a fer que les nostres publicacions tinguin la millor qualitat i siguin llegibles completament per als nostres seguidors.

Les dimensions òptimes per a les imatges que publiques a Linked In

Quan parlem de dimensions de les imatges a compartir a Linked In fem referència a l’amplada i l’alçada de la mateixa mesurades en píxels perquè tingui la qualitat òptima a la plataforma.

Linked In recomana una relació d’aspecte entre 3:1 i 2:3 per a les imatges compartides. Per totes aquelles imatges amb una relació diferent, Linked In les retalla i centra automàticament. Per això, us recomanem que el focus del contingut compartit estigui al centre com per exemple si publiqueu imatges amb text.

Aquí teniu les mides d’imatge òptimes per a les publicacions a Linked In:

Mida per a les imatges publicades al teu perfil personal o pàgina d’empresa a Linked In

La mida de les publicacions proposada per la plataforma és de 552×368 píxels. La nostra recomanació, per assegurar que la qualitat serà òptima en qualsevol pantalla us recomanem que les imatges que compartiu al vostre compte personal o pàgina d’empresa siguin:

  • Publicacions horitzontals de 1.104 x 736 píxels

Mida per a les publicacions que contenen un enllaç a Linked In

Si la vostra publicació té un link, podeu editar la imatge autogenerada per la qual a vosaltres més us convingui.

  • Aquesta imatge ha de tenir una dimensió de 1.200 x 628 píxels.

No oblidis optimitzar les imatges que acompanyen les teves publicacions per captar l’atenció dels teus seguidors i aconseguir una millor interacció. D’aquesta manera els seguidors dels teus seguidors també les veuran i si ho consideren interessant es convertiran en nous seguidors i possibles clients.