Quines són les mides òptimes de les imatges que comparteixes a Linked In

Linked In permet diferents tipus de publicacions, en algunes podem afegir-hi una imatge. Optimitzar les dimensions de les imatges ens ajudarà a fer que les nostres publicacions tinguin la millor qualitat i siguin llegibles completament per als nostres seguidors.

Les dimensions òptimes per a les imatges que publiques a Linked In

Quan parlem de dimensions de les imatges a compartir a Linked In fem referència a l’amplada i l’alçada de la mateixa mesurades en píxels perquè tingui la qualitat òptima a la plataforma.

Linked In recomana una relació d’aspecte entre 3:1 i 2:3 per a les imatges compartides. Per totes aquelles imatges amb una relació diferent, Linked In les retalla i centra automàticament. Per això, us recomanem que el focus del contingut compartit estigui al centre com per exemple si publiqueu imatges amb text.

Aquí teniu les mides d’imatge òptimes per a les publicacions a Linked In:

No oblidis optimitzar les imatges que acompanyen les teves publicacions per captar l’atenció dels teus seguidors i aconseguir una millor interacció. D’aquesta manera els seguidors dels teus seguidors també les veuran i si ho consideren interessant es convertiran en nous seguidors i possibles clients.

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos