Quines són les Mides òptimes de les imatges a compartir per Instagram

Instagram té diferents tipus de publicacions, per tan diverses mides d'imatge per a les publicacions. No n'hi ha cap que sigui millor que una altra, això dependrà del contingut de la imatge. Complir amb les dimensions mínimes ens ajudarà a fer que les nostres publicacions tinguin la definició òptima i siguin llegibles al 100%.

Les dimensions òptimes per a les imatges i vídeos que publiques a Instagram

Les dimensions de les imatges a publicar a Instagram fa referència a la resolució de la imatge, l’amplada i l’alçada mesurades en píxels, perquè tingui la qualitat òptima a la plataforma.

Per altra banda, tenim la forma de la publicació que es mesura en la relació d’aspecte:

  • 1:1 quadrat
  • 9:16 rectangle vertical
  • 16:9 rectangle horitzontal

Aquí teniu un desglossament de mides d’imatge ideals per a cada tipus de publicació.

Per a totes les imatges per sota d’aquestes proporcions, Instagram les redimensionarà per arribar als mínims requerits. En aquests casos, pot ser que la teva imatge tingui poca definició, és a dir que es vegi pixelada. A la vegada, l’algoritme d’Instagram detectarà menys interacció amb les teves publicacions, per tant les mostrarà menys.

Instagram, entre altres dades, interpreta els tipus de publicacions amb les quals interactuem i determina quines publicacions suggereix al feed de cada usuari.

Com a conclusió, et recomano combinar tots els tipus de publicacions per augmentar les possibilitats d’aparèixer a més usuaris. A la vegada, tu mateix seràs conscient de quins tipus de publicacions funcionen millor per al teu públic.

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos