Quina és la xarxa social ideal per al meu projecte?

Les xarxes socials són especialment adequades per als propietaris de petites i mitjanes empreses, ja que compten amb un gran nombre d’usuaris actius i connectats digitalment amb el seu entorn més pròxims, a part “dels seus referents internacionals”. Per connectar en qualsevol xarxa social només necessites el teu telèfon mòbil i constància de publicació. Tot el que envolta el teu projecte serà ideal per compartir a les teves xarxes socials. Tot ok, però deixa'm explicar-te com pots saber quina és o són les xarxes ideals per connectar amb el teu públic

Qualsevol projecte té cabuda a les xarxes socials, tant si teniu un comerç local, una botiga online, un taller o un estudi, les xarxes socials compten amb milions d’usuaris actius, d’aquí i d’allà, més grans i més petits. Només es tracta de saber on és la teva gent per connectar-hi.

És evident que qualsevol petita empresa ha d’escollir molt bé on invertir el seu temps i recursos, també a les xarxes socials. No és qüestió de tenir un compte a totes perquè no és eficient, sinó d’estar en aquelles on hi ha el vostre públic i actuar-hi amb constància per connectar amb els vostres seguidors.

Aquí teniu 3 passos per saber quina és la xarxa social ideal per connectar amb el teu públic:

Ja només quedarà crear el teu compte i començar a publicar!

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos