Disseny web

T’expliquem tot el que hem après i sabem fer.

Com crea una estratègia en xarxes socials per connectar amb el públic?

Tant si enceteu comptes a les xarxes socials o ja hi sou i voleu millorar la vostra presència a qualsevol de les plataformes socials, és important tenir clars els objectius que es volen assolir i el contingut a compartir que ens portarà a l’èxit marcat. T’explico com definir la teva estratègia a les xarxes socials i a avaluar-ne l’èxit.

Quins tipus de publicacions pots fer a Instagram?

Instagram ofereix diferents tipus de publicació per interactuar amb els teus seguidors. Uns tenen un millor impacte amb el públic, mentre que d’altres hi interaccionen millor. T’explico els diferents formats de publicació que pots fer servir al teu compte d’Instagram.

Quins tipus de publicacions pots fer a Facebook?

Facebook té molts tipus de publicació diferents per utilitzar-los tots de tal manera que s’adigui millor al missatge i contingut. Uns tenen més impacte amb el públic, mentre que altres hi interaccionen millor. La qüestió és identificar-los, cada projecte té uns formats de publicació que funcionen millor.

El Social Media Marketing i per a què serveix (amb exemple)

El Social Media Marketing es basa en les xarxes socials com a canal de comunicació i forma part del màrqueting digital que són tot el seguit d’eines digitals que ens ajuden a connectar i compartir informació amb el nostre públic. Per tant, és important conèixer les plataformes idònies per al teu projecte i les seves funcionalitats per utilitzar-les conscientment.

Sabem el què fem. No és la primera vegada.

pàgines web

hores de vídeo

publicacions

Forma part de la nostra llista VIP i t’enviarem tot el què sabem

No enviem SPAM! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

T'ajudem en tot moment to be simply online

Explica'ns qui ets, què fas i tot el que vulguis compartir amb nosaltres i et proposarem la teva estratègia digital. Quanta més informació tinguem, més adaptada serà la proposta.

A qui et dirigeixes?

En què vols que t'ajudem?

Tens domini i allotjament?

Quin tipus de vídeo voldries?

On vols compartir vídeos?

Quines xarxes socials utilitzes?

Quins canals online tens actius?

Quines xarxes socials utilitzes activament?

Què comparteixes a les teves xarxes socials?

En quins formats comparteixes publicacions a les teves xarxes socials?

13 + 12 =

Valora la proposta per fer-ne una part. Tota. O absolutament res. No estàs compromès a res. Només volem que la teva comunicació sigui igual d'útil que tu.