Pàgina web minimal

Tria l’objectiu de la teva nova pàgina web i transformarem la plantilla personalitzant-la amb la teva identitat i colors. Adaptarem el disseny de cada pàgina web segons el teu contingut tenint present l’objectiu que vols aconseguir perquè la teva nova pàgina web t’ajudi a créixer.

La història per capítols: introducció, nus, detalls del passat, present i futur i desenllaç.

A un preu assequible, en 3 setmanes* tindrás la teva nova página web responsive, apte per a tots els dispositius, i amb tot el què necessita perquè sigui útil per al teu projecte i tu et puguis dedicar a lo teu.

Ideal per a projectes industrials, de serveis o portfolis de freelance extensos i plens de detalls que s’han d’estructurar per poder-los explicar com es mereixen. Pots introduir els teus valors, explicar tot el què ofereixes, ensenyar-ho i/o presentar l’equip que hi ha al darrere. Tot combinat amb una pàgina de contacte amb totes les vies per comunicar-se amb tu.

* A comptar des del moment en que hem rebut els teus texts, imatges, videos i el tot el contingut que ens vulguis facilitar.

Neteja

Tu ens dones el contingut; nosaltres fem la resta

Nosaltres crearem la teva nova pàgina web perquè no et preocupis en res més que dedicar-te a lo teu. No et demanarem que aprenguis disseny, a utilitzar eines i dedicar-hi temps per tenir la teva pàgina web si no vols.

Funció

Dona un objectiu a complir per la teva web

Disseny

Adaptat per a dispositius mòbils.

Personalització

Amb els teus texts, imatges i colors.

Codi QR

Per què vagin directe a la teva nova web.

Futur

Preparada per créixer al teu ritme.

Transformarem el teu contingut en la teva pàgina web

Adaptarem les diferents pàgines web base perquè promoguin la teva identitat i expliquin el teu projecte.

Primer necessitarem el teu contingut

Recopila l’última presentació del teu projecte, els catàlegs, díptics, informació, imtages, vídeos i el contingut que vulguis i comparteix-lo amb nosaltres.

Deixa'ns treballar en el disseny i maquetació

Segons l’objectiu que has triat donar-li a la teva nova web, transformarem el teu contingut per connectar amb les visites a la web.

Fem la revisió abans de fer pública la teva web

Et farem arribar la nova web perquè ens facis arribar els teus comentaris per si cal ajustar els texts, imatges o contingut de la pàgina web.

Al teu servei per ampliar la web al ritme que creix el teu projecte

La teva nova pàgina web està pensada per créixer en contingut i funcionalitats sempre que el teu projecte ho demani.

Convertim la teva web en un ecommerce, un blog, en una comunitat a qui enviar newsletters o en aquell suport per connectar el teu projecte amb el teu públic.

Característiques de la pàgina web que et connectarà al món online
  • Disseny total de 3 pàgines web: inici, portfoli i contacte; personalitzada amb la identitat del teu projecte i amb la teva informació: texts i contingut multimèdia (imatges, gràfics i vídeos).
  • Funcionalitat adaptada segons el teu objectiu: aparador, generar comunitat per a l'enviament de newsletter, reserva de serveis o permetre contractacions.
  • Disseny web responsive, adaptat per a tots els dispositius: ordinador, tauleta i mòbils.
  • Compliment RGPD: Crearem les pàgines necessàries de privades i cookies d’acord amb la llei europea.
  • Codi QR directe a la teva web perquè l'utilitzis a les teves targetes, díptics informatius i allà on el vulguis imprimir.
  • Assessorament i atenció personalitzada directa i en català, som d'aquí; qui sap si som veïns.
  • Pagament flexible: a triar entre pagament complet o parcial: 50% a l'inici del projecte i 50% a l'entrega web.
  • Preparada pel futur. Podràs afegir noves pàgines, actualitzar el contingut, transformar en un ecommerce, en un blog o qualsevol funcionalitat sempre que el teu projecte ho necessiti.
  • Revisió de contingut inclosa abans de fer pública la teva pàgina web.
close

👋

Som aquí per ajudar-te!

No enviem SPAM! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.