Som el què tenim

Cooperativa local per al consum conscient i responsable

La cooperativa; casa teva.

La cooperativa de consum és un projecte compartit entre tota la gent que la formem, partint doncs de l’autogestió del projecte.

D’aquí neix i creem la xarxa que transforma la nostra quotidianitat en favor dels productors i artesans de proximitat, productes reals i de temporada per a totes aquelles veïnes que aposten per un canvi mediambiental que necessitem com a societat apostant per qui i el què ens envolta.

Hi ha tres formes de ser part de la comunitat:

Ser-ne voluntari,

col·laborant en les diferents tasques per la gestió de l’espai, atenció, preparació de cistelles, tasques administratives, participació en les assemblees i altres.

Ser-ne associat,

mitjançant una aportació econòmica mensual que dóna dret prioritari a consum i accés als productes disponibles. A part, com a associat tindràs dret a vot a les assemblees.

Ser-ne convidat,

permet l’accés als productes oferts a la cooperativa en horaris concrets a banda dels voluntaris i associats.

Com a cooperativa de consum agroecològic, estem interessades i compromeses en la difusió d’un consum conscient i sostenible.

Un altre món és possible si és local.

Promovem el món rural, apostant per un model de consum i alimentari respectuós amb l’entorn i coherent amb la vida de les veïnes. Per això ens comprometem socialment per un canvi d’hàbits i cooperació per a un món més just.

Com a cooperativa de consum agroecològic, estem interessades i compromeses en la difusió d’un consum conscient i sostenible.

Els valors que defensem són els nostres criteris de consum:

Proximitat

Promovem circuits curts, evitant intermediaris.

Qualitat

Oferim productes de temporada, locals i ecològics.

Origen

Fomentem la relació entre productors i consumidors.

Equitat

Contribuïm al desenvolupament rural definint preus justos.

Futur

Apostem per als projectes ètics, socials i solidaris.

Sigues part del canvi

Deixa’ns el teu correu i t’enviarem tota la informació i novetats perquè aprenguis i prenguis consciènciade tot el què pots fer per sumar.

No enviem SPAM! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.