La mida de les imatges importa a les xarxes socials

Enumerem les dimensions mínimes per a les imatges que compartiu a les vostres xarxes socials perquè l'aspecte del teu compte sigui òptim i atractiu als ulls. Trobaràs les mides per a les diferents opcions de publicació al Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Les fotos que publiques a les xarxes socials són la imatge que el teu públic s’emporta del teu projecte. No només es tracta de publicar imatges atractives sinó amb la definició òptima, cap pixelat, enfocades, enquadrades i ben retallades. Publicar qualsevol imatge és perdre el compromís amb el teu projecte i els teus seguidors a les xarxes socials.

D’entrada qualsevol imatge que hagis capturat tu, amb el teu mòbil o la càmera de fotografia, tindrà les dimensions òptimes per ser publicada a qualsevol de les xarxes socials que tinguis compte. Només serà qüestió d’enquadrar posant el focus al protagonista i publicar-la seguint el teu estil visual.

Si la imatge te l’han enviat, sigui per WhatsApp o qualsevol altra aplicació de missatgeria instantània, podem tenir problemes de definició i pixelat.

En aquest punt és ideal conèixer les dimensions mínimes que ens ajudarà a decidir quin és el millor format per publicar-la amb total qualitat i detall.

Aquí recollim les mides d’imatge recomanades per aquelles xarxes socials més populars:

Enumerem les dimensions de les imatges de cada plataforma tenint en compte les diferents opcions de publicació diferents existents en cada xarxa social.

Quin efecte té publicar una imatge al teu compte si apareix retallada, difuminada o pixelada?

A les xarxes socials tens menys d’un segon per captar l’atenció de la gent. Compartir imatges amb la mida adequada per a cada xarxa social marca la diferència. Les mides de les imatges de les xarxes socials són importants.

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos