Interactura a Facebook com a pàgina

T'expliquem com interactuar amb qualsevol publicació a Facebook com a pàgina, no amb el teu compte personal. Aquesta funció de Facebook és molt útil per dinamitzar la teva pàgina interactuant amb qualsevol publicació de la plataforma que t'interessi. La teva pàgina guanyarà notorietat, aconseguiràs més visites i nous seguidors, per tant, més impressions i interaccions amb les vostres publicacions.

Reaccionar, comenta i comparteix qualsevol publicació

Si gestiones alguna pàgina a Facebook, segur que has necessitat en algun moment interactuar en nom de la pàgina i no des del teu perfil personal. Per exemple quan vols reaccionar, comentar o compartir la publicació d’algun altre usuari o compte de la xarxa social. Facebook ho posa fàcil, en total són dos clics:

reacciona, comenta i comparteix una publicació de Facebook amb la teva pàgina en 2 clics:

Et pot interessar interactuar com a pàgina perquè la publicació té relació amb el contingut de la teva pàgina, han mencionat la pàgina que gestiones en una publicació o algú ha compartit una de les publicacions de la teva pàgina. Interactuar amb publicacions de Facebook com a pàgina és útil per promoure la notorietat, fer-te més visible a dins la plataforma i, per tant, guanyar nous seguidors i interaccions amb les teves publicacions a Facebook.

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos