Interactura a Facebook com a pàgina

T'expliquem com interactuar amb qualsevol publicació a Facebook com a pàgina, no amb el teu compte personal. Aquesta funció de Facebook és molt útil per dinamitzar la teva pàgina interactuant amb qualsevol publicació de la plataforma que t'interessi. La teva pàgina guanyarà notorietat, aconseguiràs més visites i nous seguidors, per tant, més impressions i interaccions amb les vostres publicacions.

Reaccionar, comenta i comparteix qualsevol publicació

Si gestiones alguna pàgina a Facebook, segur que has necessitat en algun moment interactuar en nom de la pàgina i no des del teu perfil personal. Per exemple quan vols reaccionar, comentar o compartir la publicació d’algun altre usuari o compte de la xarxa social. Facebook ho posa fàcil, en total són dos clics:

reacciona, comenta i comparteix una publicació de Facebook amb la teva pàgina en 2 clics:

1. Estan a Facebook, navegueu fins a la publicació amb la qual voleu interaccionar:

Feu clic a la imatge que apareix a la part inferior dreta de la publicació i seleccioneu la pàgina amb la qual voleu interaccionar.

2. Assegureu-vos que la imatge que queda seleccionada és la de la pàgina des de la qual voleu reaccionar.

Fes like, comparteix o comenta la publicació com a pàgina de Facebook.

Et pot interessar interactuar com a pàgina perquè la publicació té relació amb el contingut de la teva pàgina, han mencionat la pàgina que gestiones en una publicació o algú ha compartit una de les publicacions de la teva pàgina. Interactuar amb publicacions de Facebook com a pàgina és útil per promoure la notorietat, fer-te més visible a dins la plataforma i, per tant, guanyar nous seguidors i interaccions amb les teves publicacions a Facebook.