Interactua a Linked In com a empresa

T'ensenyem com interaccionar amb qualsevol publicació de Linked In amb la vostra pàgina d'empresa. Aquest truc de Linked In et serà molt útil per promoure la teva pàgina d'empresa interactuant amb qualsevol contingut de la plataforma, sigui d'un perfil personal o d'una altra empresa. Guanyaràs notorietat de marca i aconseguiràs més visites i nous seguidors, per tant, més impressions i interaccions amb les vostres publicacions.

Recomana, comenta i comparteix qualsevol publicació

Gestionant pàgines d’empresa a Linked In et pots trobar amb la necessitat d’interactuar amb una publicació d’un usuari. Per exemple, perquè han mencionat la pàgina d’empresa en una publicació o han compartit un dels teus posts. A diferència d’altres xarxes socials, on canvies de compte per participar en la publicació, Linked In no disposa d’aquesta funció, però sí que permet interactuar com a empresa en publicacions d’altres.

recomana, comenta i comparteix una publicació de Linked In amb una pàgina d’empresa en 3 passos:

Ja podeu recomanar, compartir i comentar amb la vostra empresa les publicacions que hàgiu compartit mitjançant la pàgina de l’empresa i els hashtags de la comunitat que heu enllaçat a la pàgina de la vostra empresa. L’opció d’interactuar amb el contingut generat per l’usuari no està disponible, cosa que sembla una mica estranya.

Interactuar amb publicacions de Linked In com a empresa et servirà per guanyar notorietat de marca, fer-te més visible i en conseqüència sumar nous seguidors, visualitzacions i interaccions amb les vostres publicacions a la xarxa social.

T'enviem al mail el nostre màrqueting perquè l'apliquis al teu projecte

Des de la nostra experiència i el dia a dia, generem contingut amb els tips&tricks, idees eines i exemples i els compartim amb tu perquè tu mateix ho apliquis. És gratuït i segur que t'ajudaran a millorar les teves accions comunicatives.

Gràcies per voler-ne formar part! Nosaltres seguim creant. Per qualsevol suggerència, escriu-nos