Informes de la col·lecció Cicle de vida del Google Analytics 4 – GA4

Una visió general dels informes de Cicle de vida predefinits en el Google Analytics 4 per a l'anàlisi de la teva pàgina web

Els informes predefinits de Google Analytics 4 et donen una visió general a analitzar de les dades de la teva pàgina web o aplicació. En aquest article et donaré una visió general del que pots trobar al Cicle de vida que et proposa el menú lateral esquerra. Fes clic als ítems que més t’interessin per analitzar les dades d’una manera més detallada.

Els informes de la col·lecció Cicle de vida t’ajudaran a avaluar l’activitat dels usuaris de la teva pàgina web des de l’adquisició fins a la conversió, passant per la retenció.

Adquisició.

Centra les seves dades en els usuaris nous i recurrents, i en la forma en què aquests usuaris arriben a la teva web.

Implicació.

Ensenya les dades relacionades amb l’activitat dels usuaris, siguin nous o recurrents, a partir del temps que passen al teu lloc web i els esdeveniments en què participen.

Monetització.

En el cas d’obtenir ingressos a través del teu web, et donarà dades per entendre com es generen els ingressos a través de compres, subscripcions i/o anuncis.

Retenció.

Us donarà dades per avaluar l’eficàcia amb què la vostra pàgina web converteix usuaris nous en usuaris recurrents i que tornen a visitar la pàgina.

Recordeu que, A part dels informes que ofereix Google, pots crear informes amb les mètriques més rellevants per a tu i consultar la informació que més t’interessa a simple vista.