Com redactar un contingut de manera conscient (amb exemple)

Els contingut que generem sobre el nostre projecte són la manera més directa de relacionar-nos amb el nostre públic. Els llegeixen i veuen on volen i quan volen, per tant, és important meditar-los i fer-los a consciència.

L’explicació és simplement el conector de la vostra empresa

L’objectiu de qualsevol contingut: text, imatge o vídeo que comparteixis a la web, a les xarxes o on vulguis no és vendre sinó captar l’atenció. És a dir, aconseguir que el teu públic digui ‘Interessant, dona’m més informació’.

Per tant, la creació de contingut ha d’anar pas a pas:

El primer títol ha d’aconseguir que el lector vulgui llegir la següent frase. L’objectiu d’aquesta frase és que el lector segueixi llegint i així successivament fins arribar a un Call to action, l’acció!

Aquí un exemple del llibre Founder Brand:

  1. Sabies que _____ > identifica el problema que tu soluciones o pretens canviar <
  2. En comptes de ——— > problema < nosaltres —— > solució que ofereixes <
  3. Aquí ens tens > CTA <

Qualsevol contingut ha de buscar captar i mantenir l’atenció del públic. Si aquest està suficientment interessat, li hem de facilitar resoldre el seu desig: ampliant la informació, contactant, comprant el product, contractant el servei, permetent la inscripció, etc.

Conclusió, no sobrecarreguis els continguts, completa’ls en 2-3 frases que explicant el què fan i solucionen per aconseguir la implicació en primer terme. Els resultats vindran després.